За нас
За нас
BOOBOLINA
БЪЛГАРСКИ ОБЛЕКЛА ЗА БРЕМЕННОСТ И КЪРМЕНЕ

Нашата идея е да създаваме модели, които да комбинират най-доброто от познатите ни дрехи за бременни и кърмене.

ВИЗИЯ И РАЗВИТИЕ

Стремим се моделите Boobolina освен практични и удобни, да бъдат интересни, цветни, свежи - близки до ежедневния градски, младежки стил, но не в твърде детска стилистика; елегантни, но не скучни; с високо качество на материалите и изработката, но на достъпни цени.

Наша основна цел е моделите Boobolina да бъдат различни от масово предлаганите на пазара продукти, за да се чувстват нашите клиенти наистина специални.

Изработваме малки серии от уникални дизайни, цветове и щампи. Масовото и еднотипно производство не е в стила на Boobolina.

Всяка следваща колекция на Boobolina носи нов творчески импулс. Млади, ентусиазирани дизайнери вдъхват живот на всяка наша идея. Опитни, прецизни моделиери и конструктори изпипват всяко изделие до най-малкия детайл.

Харесваме това, което правим. Знаем колко деликатен период е бременността за една жена. Колко мили, незабравими, емоционални, дори объркващи са първите моменти с новородената рожба. И се надяваме с Boobolina да успеем да допринесем те да са още по-приятни и спокойни!