ЧЕТЯЩИТЕ МАЙКИ

ЧЕТЯЩИТЕ МАЙКИ

Boobolina организира това интересно начинание с идеята да открие майките, вълнуващи се от магията на книгите и да ги срещне една с друга на обща "сцена".

Представете си ако имате свободно време за четене всеки ден. Рай!

А сега си представете как сте се настанили удобно, докато кърмите бебчето си, наоколо тишина, нежни звуци от лакомо преглъщане и…една увлекателна книга. Блаженство!

Ако разпознахте себе си в горното описание и искате да станете част от ЧЕТЯЩИТЕ МАЙКИ на Boobolina, ще се радваме да създаваме нашата емоционална литературна колекция заедно.

За да станете автор в нашия литературен блог, е необходимо да подготвите резюме на избрана от Вас книга и да ни го изпратите. Само това — пишете и изпращате. Лесно е! Може да е книгата, която сте прочели последно, любима книга или някоя, която Ви е впечатлила, въпреки че сте чели отдавна. Иначе казано, четиво, което искате да препоръчате на друг.

Някои стъпки за следване:
• Посочете заглавие и автор на книгата.
• Опишете накратко защо препоръчвате тази книга.
• Разкажете как книгата е попаднала при Вас — дали е подарък (по какъв повод?) или сама си я купихте (и защо?), или взехте назаем от приятелка.
• Споделете с какъв етап от живота си я свързвате.
• Резюмето — най-основното от сюжета, съвсем кратичко, няколко изречения (не всеки разполага с време в изобилие, затова може и по-накратко, НО, който иска да се развихри с по-обемен и детайлен текст — още по-добре!).
• Споделете какво са за Вас книгите като цяло.
• Подпишете се в края на статията — име/псевдоним и град/населено място.
• Подгответе някаква снимка, която да се показва към статията Ви в нашия сайт. Може да е снимка на корицата или на самата книга, или нещо свързано с книгата, или на Вас, докато четете, каквото прецените (ако не намерите, ние ще потърсим нещо подходящо).

Разбира се, чувствайте се свободни да допълните статията с още вдъхновяващи подробности, защото емоцията е това, което "заразява".

Най-хубавото е, че Вашите статии могат да накарат някого да посегне към книгата, за която все не намира време.

Изпращайте ни своите статии:
- на имейл: info@boobolina.com,
- чрез съобщение във Фейсбук: https://www.facebook.com/boobolina/ или
- чрез Формата за обратна връзка в нашия сайт.

Няма ограничения в броя статии. Можете да ни изпращате статии редовно — винаги щом имате ново заглавие за споделяне. Няма ограничения в литературните жанрове.

И не забравяйте да ни оставите контакти за връзка с Вас — имейл или Фейсбук профил, за да Ви изпратим линк от публикуваната статия или да ви тагнем, когато я споделим на нашата Фейсбук страница.

Единствената цел на тази инициатива е да постави акцент върху четенето и ползите от него. Удоволствието да се обогатиш, да помечтаеш, да се изключиш от реалността, да пътуваш в мислите си, да се пренесеш в неподозирани светове. И това не е преувеличено. Книгите дават всички тези емоции и повече.

Съвсем умишлено не мотивираме участието Ви с награди, нито го обвързваме с поръчки на нашите продукти. Така крайният резултат ще бъде неподправен — единствено от любов към четенето.

С нетърпение очакваме да узнаем Вашите любими заглавия!
Приятно четене!

Поздрави,
Екипът на Boobolina

Ето кои заглавия ни препоръчахте до момента:
АЗ ОЩЕ БРОЯ ДНИТЕ, Георги Бърдаров
МЪЖЕ, Цвета Стоева

МАЙКИТЕ СПОДЕЛЯТ | Разказ от поредицата "В малките часове" на Цветослава Христанова

прочети още

МАЙКИТЕ СПОДЕЛЯТ | Полезни продукти, критични моменти в началото на кърменето — как да се справим

прочети още

МАЙКИТЕ СПОДЕЛЯТ | 16 доказани факта и лични изводи за кърменето от първа ръка

прочети още

Зеленият чай има ободряващо действие, укрепва духа и повишава тонуса. Препоръчва се при преумора. Подходящ е за консумация от бременни и кърмещи жени.

прочети още

ЧЕТЯЩИТЕ МАЙКИ представя "Аз още броя дните" на Георги Бърдаров

прочети още

ЧЕТЯЩИТЕ МАЙКИ представя "Мъже" на Цвета Стоева

прочети още
/div>