Доставка и връщане

Доставката се извършва чрез пощенските услуги на фирмите Еконт Експрес ООД и Спиди АД.

Адрес на доставка:
Можете да избирате между офис на Еконт/Спиди или посочен от Вас адрес на територията на България.
Цената на доставката се изчислява в реално време от системата на Еконт/Спиди и се добавя към стойността на Вашата поръчка.

Срок на доставка:
За населени места с офис на Еконт/Спиди – до 2 работни дни от приемане на Вашата поръчка
За населени места без офис на Еконт/Спиди – до 4 работни дни от приемане на Вашата поръчка

Плащането се извършва с наложен платеж при доставката на Вашата поръчка.
Дължимата сума се предава директно на куриера, служител на фирма Еконт Експрес ООД/Спиди АД.
Можете да се възползвате от опцията "Преглед на пратката преди плащането ѝ".

Отказ от приемане на доставка:
Ако откажете да приемете продукта в момента на доставката, следва да заплатите на куриера само сумата за връщане на пратката, съгласно тарифата за пощенски услуги на фирма Еконт Експрес ООД/Спиди АД.

Връщане на закупена стока:
Ако вече сте закупили продукта и сте заплатили неговата стойност и доставка, следва да заявите писмено желанието си за връщане на продукта като ни изпратите попълнен стандартния формуляр за упражняване на правото на отказ от договора съгласно Приложение № 6 от ЗЗП на имейл info@boobolina.com до 14 дни от датата на доставката. Крайният срок за връщане на продукта се счита за спазен, ако ни изпратите или предадете продукта обратно преди изтичането на 14-дневния срок от упражняване правото си на отказ. След като получим върнатия продукт и се уверим в неговата непокътнатост, ще възстановим сумата по Вашата поръчка: 1) по банков път, на посочена от Вас банкова сметка; 2) с паричен превод по фирма Еконт Експрес ООД, на посочен от Вас адрес или 3) ще я приспаднем от следваща Ваша поръчка. Разходите за връщане на доставените стоки са за сметка на клиента.
За да приемем продукта обратно, е необходимо да го предадете на куриера с неговата оригинална опаковка с етикет и касова бележка, без каквито и да било следи от употреба, повреда или третиране от Ваша страна!
Молим Ви да връщате САМО продукти, за които сте сигурни, че отговарят на условията за връщане на стока и нямат нанесени дефекти след като са Ви били доставени. Например, ако продуктът е бил изпран, ако има разшити шевове, ако е скъсан/раздърпан или др., Ви съветваме да не го изпращате изобщо, за да си спестите допълнителни разходи.


Вижте също и Общите условия на Boobolina.com или се свържете с нас на посочените контакти.