Тоалетна и бременност

Тоалетна и бременност

Като повечето жени, които познавам и аз мога да ходя до тоалетната на всеки час. Понякога и по-често. Това си е талант. Но като бях бременна, особено към края на моменти имах чувството, че 70% от времето си прекарвам в „тичане“ към тоалетната. Не помага и фактът, че нашата тоалетна е на 2рия етаж....тези тринадесет стъпала ми се струваха повече и от стъпалата на паметника Шипка, но от друга страна ме поддържаха във форма. Последните седмици ми отнемаше по около 5 минути да стигна до тоалетната, а Ники няколко пъти ми предлагаше шеговито да ми направи приспособление (кофа) в двора, до розата, за да не се разкарвам до горния етаж. Той се шегуваше, но аз обмислях. Ако можеше физически да успея да клекна, можеше и да се позамисля по-сериозно.

Няколко пъти ми се случва докато съм в тоалетната и се облекчавам да усещам как ми се пишка. Лудница. Веднъж пътувахме на някъде и така ми се доходи, че ми изскочиха очните ябълки, мъжът ми направи няколко нарушения, за да отбие в последния момент и да спре до една бензиностанция. Зорът се оказа точно 2 капки. Предполагам знаете чувството. Мъжът ми искрено се забавляваше, когато разбра, че като се разсмея много силно или кихна понякога и малко се изпускам. Известно време се превърна в комедиант само и само да ме разсмее до припадък, или в случая до напишкване.

Вече си бях вкъщи, оставаха ми само няколко седмици и сме се приготвили да излизаме на разходка. Аз преди да почна да се обличам отивам до тоалетната и после вече като съм готова, преди да си обуя обувките (казвам да СИ обуя, но всъщност имам предвид да МИ ги обуят) отново. Излизаме, времето е чудесно, не са минали и 10 минути и ми се допишква много сериозно. Не ми се връща чак до вкъщи (може да са 300 метра и 13 стъпала, но това си е цял преход). Озарява ме идея. Бебо явно се е настанил върху мехура ми, просто трябва да го накарам да се премести. Започвам да танцувам и леко да се подрусвам на улицата. Ники ми се смее и след като обяснявам плана си ми предлага да ми пусне малко музика на телефона. Чудо, само след няколко минутки усещам как бебчо се размърда и натиска изчезна. О, Да! Така, да продължим с разходката. Изпитан метод, ако сте в безизходица опитайте. Танците не облекчават само стреса.Из забавните разкази от поредицата В малките часове
Автор: Цветослава Христанова

МАЙКИТЕ СПОДЕЛЯТ | Полезни продукти, критични моменти в началото на кърменето — как да се справим

прочети още

МАЙКИТЕ СПОДЕЛЯТ | 16 доказани факта и лични изводи за кърменето от първа ръка

прочети още

Зеленият чай има ободряващо действие, укрепва духа и повишава тонуса. Препоръчва се при преумора. Подходящ е за консумация от бременни и кърмещи жени.

прочети още

ЧЕТЯЩИТЕ МАЙКИ представя "Аз още броя дните" на Георги Бърдаров

прочети още

ЧЕТЯЩИТЕ МАЙКИ представя "Мъже" на Цвета Стоева

прочети още

Новата блогърска поредица на Boobolina за и от майките, които обичат да четат и да говорят за литература. Как да участвате?

прочети още
/div>